Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال که در بستر بیماری است از عضو سابق این هیئت خواست تا به کارش ادامه دهد.

طرفداری- علی رغم جدایی جنجالی عبدالرضا موسوی از هیئت مدیره استقلال، حالا به نظر می رسد راه بازگشت وی فراهم شده است.

به گزارش میزان، اسماعیل خلیل‌ زاده، رئیس هیئت مدیره باشگاه استقلال که در بستر بیماری است و چند روزی هم می‌شود که همسر خود را از دست داده، در پیامی از سید عبدالرضا موسوی، عضو سابق هیئت مدیره باشگاه خواست تا به باشگاه برگردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن کامل این پیام به شرح زیر است:

بسمه تعالی
برادر گرامی و ارجمندم جناب آقای سید عبدالرضا موسوی

سلام علیکم
احتراما ضمن عرض تبریک مجدد به مناسبت فرا رسیدن سال جدید و اعیاد شعبانیه، بدینوسیله از همدردی جنابعالی با اینجانب در غم درگذشت همسر مهربانم و تسلای دل بازماندگان صمیمانه سپاسگزاری نموده و در این وضعیت جسمانی ناتوان، رنجور و نحیف خویش سجده شکر و بندگی خود را در برابر حکمت و مشیت خداوند متعال بجا می‌اورم.
امید است در صورت شرط حیات، این الطاف و ابراز همدردی همه دوستان و جنابعالی را در شادی‌ها جبران کنم.

درحالی که تقدیر الهی مرا در این غم بزرگ و مصیبت سنگین فقدان همدم زندگی‌ام همسر عزیزتر از جانم داغدار کرده و بنا به توصیه اکید پزشکان باید ١٤ روز در قرنطینه بسر برده تا وضعیت جسمانی‌ام بهبود یابد و بنا به وجود مشکلات شدید مالی و مدیریتی ناشی از شکایت‌های خارجی، تعهدات داخلی و انجام امور روزمره باشگاه در این شرایط ویژه کشور، نه به عنوان رییس هیئت مدیره باشگاه استقلال بلکه به عنوان یک هوادار و خادم کوچک و به نیابت از همه هواداران، مربیان، بازیکنان و دلسوزان استقلال از جنابعالی درخواست می‌کنم با عنایت به درایت، دوراندیشی و امعان نظر مقام عالی وزارت در عدم پذیرش و مخالفت با استعفای جنابعالی از عضویت هیئت مدیره باشگاه استقلال، همچون دو ماه گذشته که بی‌ریا و با تمام وجود همچون سرباز کنار استقلال، مربیان و بازیکنان بودید، در این روز‌های سخت پیش رو هم کنار ما و مجموعه استقلال بوده و مانند گذشته آستین‌ها را بالا زده و برای سرافرازی استقلال به تلاش خود ادامه دهید

برادرم، در روز مقدس پاسدار یاداور می‌شوم؛ قطعا عهد و پیمانی که با هم برای سربلندی و ساختن استقلال رویایی و کسب ستاره سوم بستیم و هم‌قسم شدیم همانند دو سرباز تا آخرین توان برای شادی دل میلیون‌ها هوادار عزیزمان بجنگیم را فراموش نکرده‌اید.

بی‌شک حضور مجدد کنار هم، درایت جنابعالی و اتحاد و همبستگی تمام ارکان باشگاه (فارغ از همه اختلاف نظرات گذشته ما در راهبرد و نه در آرمان‌ها)، موجبات بهبود امور، حل مشکلات باشگاه و خوشحالی و شادی دل هواداران میلیونی استقلال را فراهم خواهد ساخت.

بدیهی است پس از کسب بهبودی اینجانب در اولین فرصت، کنار جنابعالی و دیگر اعضای محترم هیئت مدیره تشکیل جلسه داده و باهماهنگى ریاست مجمع نسبت به انتخاب مدیرعامل جدید باشگاه اقدام نموده و فصل جدیدی از باشگاهداری نوین را با طرح‌ها و برنامه‌های گسترده در مجموعه استقلال بزرگ آغاز خواهیم کرد.

در ادامه این مسیر طولانی، همه عزیزان و هواداران کنار ما خواهند بود. در اینجا باید مراتب سپاس و قدردانی خود را از زحمات و تلاش‌های برادر عزیزم جناب آقای فتح‌الله‌زاده در دوران تصدی مدیریت باشگاه ابراز داشته و آرزو دارم بهبودی خویش را هر چه زودتر به دست آورده و بتوانیم از تجربیات گران‌بهاى او بهره‌مند شویم.

در پایان لازم می‌دانم از حمایت‌ها، راهنمایی‌ها و اعتمادی که وزیر ورزش به هیئت مدیره استقلال و اینجانب داشته صمیمانه سپاسگزاری کنم.

برادر شما
اسماعیل خلیل زاده
سوم شعبان المعظم
از قرنطینه پزشکی- رشت

منبع: طرفداری

کلیدواژه: هیئت مدیره باشگاه عبدالرضا موسوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۵۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناذران از راه دور و نزدیک در تأمین نیازهای حرم مطهر رضوی شریک‌اند

از غرب و شرق گرفته تا شمال و جنوب، از خیابان‌های اطراف حرم تا دورترین نقاط ایران. از آسیا و آفریقا و اروپا تا تمام جهان! مریدان حضرتش خیل عظیم نذورات را به بارگاه منورش سرازیر می‌کنند. نذورات پرشماری که نشان از ارادت میلیون‌ها انسان به وجود رئوف امام هشتم(ع) دارد. علاوه بر تعدد نذورات، تنوع در این امر هم وجود دارد از طلا و پول گرفته تا فرش و دام.

حجم بالای نذورات و پیوستگی در این امر سبب شده تا سال‌ها قبل آستان قدس رضوی در راستای ساماندهی نذورات و مدیریت دخل و خرج آن، اداره کل نذورات را تشکیل دهد، ‌مجموعه‌ای که کارکنان آن، بر دریافت هدایا نظارت دارند و این وجوه را در راستای ارتقای خدمات به زائران حضرت علی‌ابن‌موسی‌الرضا(ع) مصرف می‌کنند.

در همین راستا و برای بررسی فضای کاری اداره نذورات و مدیریت این حوزه با مدیرکل اداره نذورات آستان قدس رضوی گفت‌وگو می‌کنیم.

نذر و وقف متفاوت است

طبق معرفی‌ای که علیرضا اسماعیل‌زاده از اداره کل نذورات آستان قدس رضوی دارد، این مجموعه از چهار بخش «جمع‌آوری نذورات»، «حسابداری»، «ذخائر و نفایس»، «نگهداری و فروش» تشکیل شده است که شامل 96 پست سازمانی می‌شود. با توجه به حجم بالای مراجعات زائران و مجاوران در این بخش، وظایف زیادی در مجموعه‌ای عریض و طویل برای انجام امورات پربرکت حوزه نذورات تعریف شده است. نکته مهم در این حوزه این است که توسعه و پرکار شدن اداره نذورات هم از برکت هدایا و نذورات مردمی است.

مدیرکل اداره نذورات درباره فضای کاری این مجموعه چنین توضیح می‌دهد: «مجموعه نذورات در دوره‌های مختلف به اشکال متنوعی اداره می‌شده است. تا قبل از انقلاب منابع نذورات و عواید موقوفات در خزانه متمرکز بوده و این وضعیت بعد از انقلاب اسلامی هم ادامه داشت تا اینکه واحد موقوفات و نذورات تفکیک شدند. در حال حاضر اداره نذورات به عنوان واحد مستقل زیرنظر تولیت آستان قدس رضوی فعالیت دارد.»

خود را ملزم می‌دانیم اطلاع دهیم

نکته مهم در تفکیک این دو حوزه و مدیریت آن در مجموعه آستان قدس رضوی تفاوت نذر و وقف است. اسماعیل‌زاده توضیح می‌دهد: «اداره نذورات و موقوفات مدت کوتاهی ادغام شده بود و تحقیقاتی به منظور تفکیک این دو فضا انجام شد. این تصمیم به این خاطر بود که در نیت افراد و کاربری کالا تفاوت‌هایی وجود دارد. منابع نذوراتی گردش اقتصادی ندارند و باید مستقیم بر اساس نیتی که وجود دارد هزینه شوند. درحالی در مورد وقف گردش اقتصادی بر اساس نیت واقف در جریان است.»

به نظر می‌رسد به جهت آشنایی مردم با حوزه نذر و وقف برای حضرت رضا(ع) و البته تفاوت‌های این حوزه‌ها جای کار رسانه‌ای بیشتری احساس می‌شود که اسماعیل‌زاده در این خصوص می‌گوید: «اصل اطلاع‌رسانی برای نذورات مورد توجه تولیت آستان قدس رضوی است و ایشان معتقدند «اطلاع‌رسانی سبب می‌شود تا مردم از اقدامات صورت‌گرفته در این حوزه مطلع شوند و این گونه نذورات افزایش می‌یابد.» در همین راستا و با وجود اینکه مردم در برابر نذورات مطالبه‌ای ندارند خود را ملزم می‌دانیم هم به صورت شخصی وهم عمومی اطلاعات مربوط به هزینه‌کرد نذورات را منتقل کنیم.»

ارسال برنج و زعفران برای مهمانسرا

تنوع در نذورات تقدیمی و میزان افزایش آن در سال‌های اخیر موضوع بعدی گفت‌وگوی ما با مدیرکل اداره نذورات آستان قدس رضوی است. پول نقد، طلا و پرداخت‌های غیرنقدی روش‌های اهدای نذورات است، اسماعیل‌زاده با اشاره به این موضوع ادامه می‌دهد: «از محل دریافت این وجوهات عمدتا طرح‌های توسعه حرم از جمله زمین‌ها و مستغلات اطراف اماکن متبرکه مثل صحن‌های جدید و ضلع قبله تحصیل شده است. به عنوان مثال در توسعه ضلع قبله بالغ بر 100 میلیارد تومان زمین و مستغلات خریداری شده است.»

همانطور که در ابتدای متن اشاره شد، در حال حاضر پرداختی نذر و هدیه فقط مربوط به حضور شخص در حرم نیست و روش‌ها تغییر کرده است. اسماعیل‌زاده در این باره توضیح می‌دهد: «ناذران از راه دور با ارسال نذورات غیرنقدی خود در تامین نیازهای حرم مشارکت دارند. مثلا برنج را با کامیون ارسال می‌کنند و یا زعفران را که موردنیاز مهماسرا است می‌فرستند. علاوه بر این نذورات نقدی هم وصول می‌شود و وجوهات را به حساب نذورات حرم واریز می‌کنند.»

35 نوع ارز در قالب نذر پرداخت شده است

صرف نذر در حوزه نیت ناذر مورد تاکید مدیران آستان قدس رضوی است. اسماعیل‌زاده در این خصوص بیان می‌کند: «ما خود را موظف به تسهیل ادای نذر توسط ناذر می‌دانیم. زائران و مجاوران حرم رضوی باید در آسایش و راحتی بتوانند در کنار زیارت خود اگر نذری دارند ادا کنند. به همین جهت دفاتر مختلف حضوری و راه‌های غیرحضوری ایجاد و برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا خواست زائر که مسیر هزینه نذری را مشخص می‌کند، مهیا کنیم.»

ورود ارزهای خارجی در قالب نذر، از آن اتفاقاتی است که در بخش نذورات پرتکرار است به حدی که بیش از 35 نوع ارز در دفاتر نذورات دریافت شده است. این پرداختی که از سوی زائران خارجی اتفاق می‌افتد روز به روز در حال رشد است. در این بین زائران عرب‌زبان سهم بیشتری از پرداختی‌ها را به خود اختصاص داده‌اند و اهالی کشورهای حاشیه خلیج‌فارس همراهی بیشتری در این امر خداپسندانه دارند، این وجوهات به صورت کاملا حضوری پرداخت می‌شود و تحریم‌ها مانع از پرداخت از راه دور می‌شود که تولیت آستان قدس رضوی در تلاش برای راه‌اندازی سامانه‌ای برای دریافت وجوهات خارج از کشور است.

بهره‌وری از نذورات راکد در آینده 

با توجه به حجم بالای نذورات وگردش مالی‌ای که در این حوزه اتفاق می‌افتد، وجود یک سیستم نظارتی لازمه این کار است. نظارتی که مدیران آستان قدس رضوی ایجاد کرده‌اند، اسماعیل‌زاده توضیح می‌دهد: «یکی از شیوه‌های نظارت و اعتمادآفرینی، داشتن نظام و سیستم مالی دقیق و شفاف است که در این چند ساله تلاش زیادی در جهت تقویت آن به عمل آمده تا تمامی رویدادهای مالی نذورات، طبقه‌بندی و بر اساس استانداردهای حسابداری در حساب‌ها منعکس شود. در پرداخت‌ها و اجرای دقیق نیت، دستور پرداخت با نظر مستقیم تولیت است. در نذر با نیت عام هم اقرب به نیت‌های تعریف شده در سامانه انجام می‌شود. مثلا هزینه‌های عمرانی حرم، مهمانسرا و خرید تجهیزات رفاهی زائر از محل نیت عام انجام می‌شود. در کنار اجرای نیات خاص مانند زائر اولی، تامین جهیزیه، آزادی زندانیان، کمک به محرومان با همکاری کانون‌های استانی و سازمان‌های ماموریت‌گرا استان انجام می‌شود.»

با وجود ساماندهی کامل امور مربوط به نذورات، هدف اصلی این مجموعه برای آینده، اجرای نظام راهبری مصوب نذورات و بهره‌وری از دارایی‌های نذورات است که اسماعیل‌زاده در بخش پایانی صحبتش این هدف را تشریح می‌کند: «احساس می‌کنیم به توانمندی کامل در این حوزه نرسیده‌ایم. مجموعه دارایی‌هایی وجود دارد که شاید خیلی استفاده نشده و مورد توجه قرار نگرفته است. برنامه داریم تا جایی که می‌تواننیم این مسئله را احیا کنیم. البته تاکنون چند مورد را احیا کرده‌ایم. در حال حاضر نیز به همان اندازه که از مردم نذورات دریافت می‌کنیم، از دارایی‌ها در حوزه نذورات بهره‌ می‌بریم.»

زهرا زنگنه

دیگر خبرها

  • متاسفم که برای زدن مدیر سابق استقلال آویزان چنین بازیکنی شدند/ حجت کریمی نبود نکونام هم نبود
  • ناذران از راه دور و نزدیک در تأمین نیازهای حرم مطهر رضوی شریک‌اند
  • جنگ بهنمیر و سالوادور در اطراف اهواز! (عکس)
  • اهمیت کارگر و اثر کار و تولید در اقتصاد بر کسی پوشیده نیست
  • گل قیچی برگردان زیبای شجاع خلیل زاده مقابل فولاد (فولاد - تراکتور)
  • گل اول تراکتور به فولاد + فیلم
  • پشت پرده خروج ضمانت‌نامه ۸۰ میلیاردی از باشگاه استقلال؛ پای معاون سابق در میان است!
  • شهید عبدالرضا موسوی؛ از رتبه اول کنکور پزشکی تا شهادت برای فتح خرمشهر/ شهیدی که محل دفنش را مشخص کرده بود
  • پرسپولیس منتظر معرفی عضو هیئت مدیره جدید
  • ۲ بانک رئیس هیئت مدیره پرسپولیس را مشخص می‌کنند